Leidinggevende kinderopvang

Education illustrations by Storyset - https://storyset.com/education

Benieuwd hoe het is om te werken als leidinggevende in een kinderopvanglocatie?

Wij maken kennis met Evi, mama van vijf – kleuterjuf van opleiding en leidinggevende in één van de 13
kinderopvanglocaties binnen vzw Sint-Goedele Brussel…

“Elke dag kom ik met een blij hart naar De Elfjes. Ik vind het een leuke uitdaging om te werken met jonge kinderen en een aanspreekpersoon te zijn voor gezinnen en teamleden. Ik heb het gevoel dat ik elke dag mezelf kan zijn en kan blijven ontwikkelen”.

“Mijn grootmoeder en moeder werkten als onthaalouder. Op die manier kwam ik al vroeg in contact met jonge kindjes en ontdekte ik dat mijn hart bij kinderen ligt. 

Na jarenlange ervaring als kleuterjuf startte ik in oktober 2022 met veel zin als leidinggevende in De Elfjes. Dankzij het aanvangsbegeleidingstraject en contacten met andere leidinggevenden voelde ik me snel welkom.

Ik heb nooit gedacht dat ik me zo goed zou voelen in een leidinggevende functie. De dagelijkse mix van taken (zoals gesprekken met ouders en teamleden, het contact met de kinderen, het uitvoeren van administratieve taken en pedagogische ondersteuning bieden) geven mij energie. 

Ik blik met een positief gevoel terug op mijn eerste werkjaar. De job heeft me uitdaging en groeiperspectief. Ik ben dankbaar om deze functie te mogen uitoefenen en ik hoop deze nog héél lang te kunnen doen.” 

Vacatures

Dit zijn onze meest recente vacatures. Niet gevonden wat je zocht? Ga dan zeker eens kijken op onze ‘Jobs’-pagina.

Laat iets van je horen …

Heb je een vraag? Wil je informatie over een van onze kinderdagverblijven of scholen?
Of wil je een fijn verhaal delen over iets wat jij in een van onze instellingen hebt meegemaakt?

Verheydenstraat 39, 1070 Anderlecht

+32 (0)2-520.05.72